Besplatna dostava za narudžbe preko 500KM

BOJA KOJA DONOSI MIR I SPOKOJ U SVAKI ENTERIJER

BOJA KOJA DONOSI MIR I SPOKOJ U SVAKI ENTERIJER

Nježna nijansa zelene, koja podsjeća na listove žalfije je najsvježija nijasna zelene ove sezone. Pvi put nam je privukla pažnju kada se našla na godišnjem izveštaju o trendovima Pinteresta 2018. godine. Prema anketama, došlo je do velikog skoka u potrazi za žalfija zelenom, predviđajući da će biti trend u godinama koje su pred nama. Od tada, ova nijansa se pojavila u bezbroj enterijera.

Uz svakodnevni haos, sve više ljudi žudi za opuštajućim okruženjem. Žalfija zelena dočarava osećaj boravka u prirodi, a svaka povezanost sa prirodom je dobra za naše mentalno zdravlje. Umirujuće dejstvo ove boje opuštaće ljude na isti način kao što bi to mogao učiniti prostor pun sobnih biljaka.

Možemo je smatrati novom ‘’neutralnom’’ bojom i prilično lako uklopiti u bilo koji prostor.

Kombinujte je u kuhinji sa drvetom ili sa bijelim mermerom. U kupatilu na zidnim i podnim pločicama. U dnevnom boravku na vazama, jastucima i sličnim dekoracijama. Budite smjeli da je nanesete i na zidove.

Unesite ovu prigušenu nijansu i u svoj radni prostor.

Dodajte nit prirode u svoj omiljeni kutak pomoću ove svestrane boje, koja je definisana sivkastim, srebrnastim podlogama. Daje elegantan preokret tradicionalnom zelenilu, pružajući umirujuću atmosferu.

Dovoljno suptilna da bude neutralna, a dovoljno istaknuta da oživi raspoloženje u bilo kom prostoru.

Share This :

Proizvodnja i prodaja profesionalnog ugostiteljskog namještaja. Širok izbor ugostiteljskih stolova, stolica, sećija, ugostiteljske rasvjete, šankova kao i pratećeg namještaja za kafiće, barove i ostale ugostiteljske objekte!